Aller au contenu principal

24.7.2017 Ouagadougou, Burkina Faso (3/3): « ZOUM SOUM » & « ZACKA »

« Ei ole enää kovin paljon sanottavaa, koska veljet on sanoneet jo paljon. Minulle puuvilla on asia, jota ei voi kiistää. Meidän täytyy yrittää hinnalla millä hyvänsä katsoa näiden viljelijöiden tilannetta ja yrittää auttaa heitä. Koska todella, he tarvitsevat sitä. Heidän työnsä ei ole mikään pikku homma. Meidän täytyy ymmärtää se. Ja yrittää auttaa heitä. Kiitos »

« Hei! Hauska tutustua, minä olen Zacka. Ajattelen, että kolleegani ovat sanoneet lähes kaiken. Te tiedätte, että me pidetään yllämme näitä kauniita juttua, jotka on tehty tästä raaka-aineesta, puuvillasta. Mutta emme yritä ottaa selvää, mitä puuvillapellolla tapahtuu. Vai mitä? Minä ehdotan, että suunnataan katseemme näihin koviin työntekijöihin. Kiitos. »

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

%d blogueurs aiment cette page :